Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Груші «Рішельє»

Груші «Рішельє»

Іноді дуже хочеться якогось десерту, наприклад, після вечері. Адже, тільки уявіть собі, ви після ситної вечері сидите за переглядом улюбленого телесеріалу чи телепрограми, тримаєте в руках гарячий чай і ... І щоб такого приготувати солоденького на десерт? Не раз задавалися таким питанням багато господинь нашої країни. Ми вам у цьому завжди раді допомогти. Представляємо вашій увазі десерт з такою незвичайною назвою груші "Рішельє". Готується такий десерт не дуже довго і не дуже складно. Але смак десерту вийде дивовижним, м'яким, ніжним. Груші та абрикоси нададуть особливого аромату страві. Тому сьогодні ввечері ви будете сидіти з гарячим чаєм і шматочком десерту груші "Рішельє".

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Груші — 1 кг
  2. 2. Рис — 300 г
  3. 3. Масло вершкове — 75 г
  4. 4. Мигдаль — 60 г
  5. 5. Яйце — 3 шт.
  6. 6. Цукор — 150 г
  7. 7. Абрикоси — 450 г
  8. 8. Борошно — 10 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 180 градусів. Зварити рис до готовності, додати 50 г м'якого масла. Мигдаль розмолоти в блендері або кавомолці і додати до рису. Груші помити, очистити, нарізати скибочками, видалити серцевину.

  2. Абрикоси помити, видалити кісточки, подрібнити в блендері до стану пюре. Глибокий вогнетривкий посуд змастити маслом, присипати борошном і покласти в нього половину рису з мигдалем. Потім покласти шарами груші та абрикосове пюре. Покрити все рештою рису з мигдалем.

  3. Жовтки розтерти з цукром, а білки збити в легку піну. Обидві маси перемішати і покрити цим рис. Запікати близько 15 хвилин у духовці.