Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сніданок європейська випічка › Пісні бананові булочки
Пісні бананові булочки

Пісні бананові булочки

У період великого посту особливо хочеться побалувати себе і своїх рідних смачними солодащами. У цьому випадку на допомогу прийде наш рецепт пісних бананових булочок без молока і яєць. Такі ласощі припадуть до душі не тільки тим, хто поститься, але і всім любителям бананової випічки. Особливість цих булочок в тому, що вони довгий час не черствіють, зберігаючи смакові якості. Зробити випічку більш ефектною допоможуть вівсяні пластівці, що залишилися. Не потрібно збивати блендером бананову м'якоть: занадто рідке пюре може погано пропектися. Тому краще розім'яти фрукт виделкою. Бананова маса з маленькими грудочками додасть тісту м'якість і ніжну текстуру. Вживати булочки краще теплими або розігріти після охолодження.

Кількість порцій 8
Час приготування 40 хв

  1. 1. Банани — 2 шт.
  2. 2. Олія рослинна — 20 мл.
  3. 3. Борошно пшеничне — 15 г.
  4. 4. Пластівці вівсяні — 200 г.
  5. 5. Розпушувач — 10 г.
  6. 6. Вода — 30 мл.
  7. 7. Горіхи — 50 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Банани очистити від шкірки і розім'яти в пюре. Додати олію і перемішати. Горіхи подрібнити. Змішати просіяне борошно, пластівці, розпушувач, горіхи.

  2. З'єднати пюре і суху суміш. Замішати тісто і сформувати невеликі булочки. Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.