
Макарони (французькі тістечка)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мигдаль
55 г.
Цукрова пудра Aro 250г
110 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г.
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
200 г.
Малина
50 г.
Етапи приготування
01
Подрібнити очищений мигдаль в борошно.
02
Пересипати мигдалеве борошно в миску і змішати з цукровою пудрою. Пересипати суху суміш в кухонний комбайн і перемішати на середній швидкості протягом 3 хвилин.
03
Потім висипати все на деко, застелене пергаментним папером і поставити в духовку, розігріту до 160°C градусів на 5 хвилин. Необхідно суміш нагріти. Потім відразу ж просіяти декілька разів в миску.
04
Збити яєчні білки до стану піни і додати цукор. Продовжувати збивати до стійкої щільної піни.
05
Залишити білки протягом 2 хвилин трохи підсохнути.
06
Обережно з'єднати дві суміші і перемішати – знизу вгору, крутячи миску за годинниковою стрілкою. Потрібно досягти того, щоб суміш виблискувала, була податливою, але не дуже рідкою.
07
Наповнити кондитерський мішок або шприц отриманим тістом і відсадити макарони на пергаментний папір, кожен кружечок діаметром 3-4 см., не більше.
08
Залишити деко з макаронами на 1 годину, щоб вони обвітрилися і вкрилися скоринкою.
09
Випікати при 150°C градусах 15 хвилин.
10
Дати 5 хвилин охолонути на папері, потім перекласти на решітку до повного охолодження.
11
Для крему збити маскарпоне з цукром і подрібненою в пюре малиною. За допомогою кондитерського мішечка видавити начинку на одну половинку і з'єднати з іншою.
12
Залишити на ніч у холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)