Йогурт в мультиварці
- 1. Молоко пастеризоване — 1000 мл.
- 2. Йогурт без добавок — 125 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Молоко прокип'ятити і остудити до температури 40°С.
Потім ретельно вимити каструлю з мультиварки, обдати окропом.
Далі процідити молоко через сито в каструльку.
Вилити «закваску» і дуже ретельно перемішати чистою силіконової ложкою (лопаткою).
Помістити каструлю в мультиварку, закрити кришкою, вибрати режим «йогурт» і поставити на 6,5-7 годин. Якщо немає режиму "йогурт", включити режим "підігрів" на 15 хвилин, відключити (каструльку не виймати). Через годину ще раз включити «підігрів» на 15 хвилин, відключити (дістати каструльку через годину).
Після сигналу вийняти каструльку, залишити її на столі до повного охолодження, нічим не прикриваючи.
Далі йогурт можна розлити по баночкам (попередньо вимиті і висушені) і перемістити в холодильник на 5-6 годин. Можна відкласти в чисту прокип'ячену ємність із кришечкою 3 ст. л. готового продукту і зберігати в холодильнику в якості закваски.
У готовий свіжий йогурт додати за смаком варення, фрукти, будь-які наповнювачі. Окрім додавання в кисломолочний сир, фруктові та овочеві салати, домашній йогурт можна використовувати при випічці домашніх тортів, пирогів.