Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сніданок вегетаріанські страви › Італійський салат з запеченим гарбузом
Італійський салат з запеченим гарбузом

Італійський салат з запеченим гарбузом

Якщо ви любитель ексклюзивних і нових незвичайних страв, то ми вам настійно рекомендуємо приготувати італійський салат із запеченим гарбузом. Незвичайне поєднання продуктів салату роблять його неповторний ні з чим смак незабутнім. Вміле поєднання продуктів дає чудовий результат, який порадує всіх, хто скуштує цей салат. Причому він досить поживний, але не завдяки вуглеводам, зайва кількість яких може відкладатися у вигляді жиру на самих видимих місцях тіла, а поживний завдяки тим корисним речовинам, які містяться в гарбузі, меді і насінні. Тому дана страва якнайкраще впишеться в меню вашої вечері. Приємного апетиту!

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Гарбуз — 1 кг
  2. 2. Олія оливкова — 40 мл
  3. 3. Сіль — 5 г
  4. 4. Салат — 100 г
  5. 5. Насіння гарбуза — 40 г
  6. 6. Оцет бальзамічний — 30 мл
  7. 7. Мед — 10 г
  8. 8. Перець — 10 г
  9. 9. Фета — 40 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. М'якоть гарбуза нарізати кубиками. Духовку розігріти до 220 градусів.

  2. Форму застелити фольгою, сформувати у фольги краЇ. Покласти у форму гарбуз і перемішати шматочки гарбуза разом зі столовою ложкою оливкової олії, додати сіль і перець. Запікати приблизно 35 хвилин.

  3. Приготувати заправку. Для цього змішати оцет, мед, оливкову олію, сіль і перець. Фету розкришити руками. У мисці змішати салат, фету і насіння, збризнути заправкою. Потім додати гарбуз, обережно перемішати і подавати. За бажанням прикрасити кільцями цибулі.