Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти сніданок борошно осінь › Фініковий пудинг
Фініковий пудинг

Фініковий пудинг

Пудинг вважається класичним традиційним десертом родом з Великобританії. Його готують з цілком стандартного набору звичайних продуктів, який знайдеться в холодильнику у кожної господині. Гармонійно в пудингу відчувають себе фрукти, ягоди та різні прянощі. Згідно англійським кулінарним традиціям цю страву подають на Різдвяні свята. У рецепті фінікового пудингу замість звичайного цукру можете використовувати коричневий цукор. Завдяки ньому десерт набуде яскравий, бурштиновий колір і заграє карамельними нотками. При подачі ароматний пудинг можна полити жирними вершками або приготованим заздалегідь карамельним соусом.

Кількість порцій 4
Час приготування 60 хв

  1. 1. Фініки без кісточок — 300 г.
  2. 2. Вода — 150 мл.
  3. 3. Вершкове масло — 125 г.
  4. 4. Цукор — 150 г.
  5. 5. Яйця — 2 шт.
  6. 6. Борошно — 170 г.
  7. 7. Сода — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Фініки залити кип'яченою водою, додати соду на кінчику чайної ложки, перемішати і залишити на 30 хвилин.

  2. Далі збити в блендері.

  3. Вершкове масло розтерти з цукром.

  4. У масу по одному ввести яйця.

  5. В отриману масу ввести фінікову масу і борошно.

  6. Перемішати і залишити на півгодини.

  7. Випікати при температурі 180°C протягом 40 хвилин.