Печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі
Любителі шоколаду та шоколадної випічки, всі сюди. Вашій увазі рецепт самого шоколадного печива в світі. У ньому і притягальний чорний шоколад, і ароматний какао-порошок, і пряна ваніль. Загалом, заповітна мрія будь-якого ласуна. Приємний аромат, ніжний смак, розсипчасте тісто, оригінальний зовнішній вигляд – і все це про печиво з гірким шоколадом в цукровій пудрі. Шоколад можете використовувати будь-який на Ваш смак, проте чорний вигідно відрізняється з точки зору корисності. І ще одна хороша новина: печенюшки готуються всього п'ятнадцять хвилин. Будьте обережні, дивовижний аромат свіжоспеченого печива заманить на кухню не тільки домочадців, а й сусідів. Приємного спільного чаювання.
- 1. Масло вершкове — 60 г.
- 2. Шоколад чорний 70% — 170 г.
- 3. Цукор — 100 г.
- 4. Ваніль — 5 г.
- 5. Яйце куряче — 2 шт.
- 6. Борошно пшеничне — 100 г.
- 7. Какао-порошок — 20 г.
- 8. Розпушувач — 3 г.
- 9. Сіль — 2 г.
- 10. Пудра цукрова — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло, нарізане кубиками, розтопити на водяній бані з разломаним на шматочки шоколадом. Яйця з цукром збити в пишну масу. Змішати яєчну і шоколадну суміш, перемішати до однорідної консистенції, додавши ваніль.
Борошно з какао і розпушувачем просіяти. Обережно змішати борошняну суміш з яєчно-шоколадною і замішати тісто. Скачати його в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 120 хвилин.
Духовку розігріти до 170°C. Деко застелити пергаментним папером. З тіста сформувати невеликі кульки, трохи приплюснути їх і викласти на деко. Поставити його в духовку і випікати близько 12-15 хвилин. Готове печиво присипати цукровою пудрою.