Угорський гуляш
- 1. Яловичина — 400-500 г
- 2. Цибуля — 1 велика цибулина
- 3. Картопля — 3-4 шт.
- 4. Солодкий перець (червоний) — 1-2 шт.
- 5. Помідори — 2 шт.
- 6. Часник — 2 зубчики
- 7. Томатна паста — 1 ч.л.
- 8. Бульйон (кістковий) або вода — 800 мл
- 9. Мелена паприка — 1 ст.л.
- 10. Сало — 50 г
- 11. Рослинна олія для смаження — 2 ст.л.
- 12. Кмин — дрібка
- 13. Сіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Сало наріжте і розтопіть його в глибокій товстодонній каструлі або сотейнику.
Цибулю дрібно наріжте і покладіть в розігріте сало. Трохи посоліть і обсмажте до м'якості.
Додайте паприку, перемішайте і зніміть каструлю з вогню.
М'ясо промийте, обсушіть і наріжте невеликими кубиками зі стороною приблизно 1 см.
На сковороді розігрійте трохи рослинної олії і порціями обсмажте в ній м'ясо, щоб підрум'янилося. Обсмажене м'ясо викладіть в каструлю до цибулі.
Часник подрібніть або пропустіть через прес. Додайте часник і кмин в каструлю з м'ясом. Залийте все такою кількістю води або бульйону, щоб м'ясо не варилося, а тушкувалось в невеликій кількості рідини. Накрийте кришкою і, періодично помішуючи, готуйте на слабкому вогні приблизно 1-1,5 години. Час від часу додавайте рідини.
Тим часом підготуйте овочі. Солодкий перець очистіть від насіння і наріжте кубиками зі стороною приблизно 1 см, помідори наріжте таким же чином. Картопля очистіть і наріжте кубиками такого ж розміру.
Коли м'ясо буде практично готове і в каструлі залишиться мало рідини, введіть картоплю і обсмажте її з м'ясом приблизно 3-5 хвилин, посоліть.
Слідом додайте нарізані овочі і томатну пасту.
Влийте бульйон або воду так, щоб рідина тільки покривала вміст каструлі. Доведіть все до кипіння, після накрийте кришкою, зменшіть вогонь і варіть ще приблизно 15 хвилин (до готовності картоплі). Потім зніміть каструлю з вогню і дайте гуляшу настоятися ще не менше 10 хвилин. Подавайте гарячим!