Свинина по-польськи в мультиварці
Мультиварка надійний і вірний помічник багатьох господарочок. Виручає в будь-яких ситуаціях: приготувати страву для гостей, організувати швиденько вечерю для рідних, або просто перекусити - чудово, коли хорошою господинею можна бути не перебуваючи цілий день біля плити! Відмінний варіант готування м'яса був запозичений у наших сусідів - поляків. Це свинина в мультиварці. Поляки в приготуванні м'яса використовують багато різних спецій, які наділяють його чарівним ароматом, а бринза підкреслює апетитність страви. У результаті повинна вийти соковита, м'яка свинина. Секрет смаку - мультиварка. Саме вона допомагає продуктам ввібрати в себе всі соки, і зберегти корисні властивості їжі. Залишається тільки приготувати додаток до свинини: макарони або овочі - обирайте самі.
- 1. М'ясо (свинина) — 1 кг.
- 2. Вершкове масло — 50 г.
- 3. Вершки — 300 мл.
- 4. Томатний сік — 2 ст.
- 5. Бринза — 150 г.
- 6. Олія — 5 ст. л.
- 7. Цукор — щіпка
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Спеції — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Свіжу свинину нарізати смужками. Обсмажити на рослинній олії до появи золотистого кольору. Потім викласти м'ясо в мультиварку.
Бринзу нарізати на шматочки. Висипати до м'яса. Додати спеції за смаком (чорний мелений перець, лавровий лист, коріандр, чебрець, інше).
Залити вершками. Включити на мультиварці режим "тушкування". Готувати 30 хвилин.
Через 30 хвилин залити в мультиварку томатний сік. Посолити м'ясо. Додати щіпку цукру. Тушкувати ще 20 хвилин.
Після сигналу про готовність. Томити 60 хвилин в режимі "Підігрів". Готове м'ясо прикрасити зеленню.