Бурякова паста з козячим сиром і волоськими горіхами
- 1. Спагеті — 100 г.
- 2. Буряк — 1 шт.
- 3. Сир вершковий — 2 ст. л.
- 4. Сир козячий — 40 г.
- 5. Часник — 2 зубчики
- 6. Горіхи волоські — 30 г.
- 7. Сіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Промити під холодною водою буряк, загорнути у фольгу, покласти на деко в духовку. Запікати 40-50 хвилин при температурі духовки 180°С. Після остудити, очистити, натерти на тертці.
Відварити пасту в підсоленій воді до готовності. Залишити 100 мл. води, в якій варилися спагеті.
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, висипати на сковороду подрібнений часник, додати через 30 секунд натертий буряк і вершковий сир. Перемішати, сир повинен розчинитися.
Додати в сковороду трохи води, яка залишилася від спагеті. Соус не повинен бути сильно густим. Додати в сковороду пасту, перемішати, посипати зверху козячим сиром, перемішати. При необхідності влити ще трохи води, сир повинен розплавитися.
При подачі викласти пасту в тарілку, посипати козячим сиром і волоськими горіхами.