Суп у горщиках я м'ясом і овочами
- 1. Яловичина — 500 г
- 2. Картопля — 300 г
- 3. Баклажани — 200 г
- 4. Помідори — 200 г
- 5. Болгарський перець — 200 г
- 6. Морква — 150 г
- 7. Цибуля — 100 г
- 8. Часник — 6 зубчиків
- 9. Чорний перець — за смаком
- 10. Сіль — за смаком
- 11. Зелень (кріп, петрушка, кінза) — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Духовку розігріти до 180°C.
Яловичину нарізати невеликими шматочками.
Цибулю дрібно нарізати.
Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
Помідори, картоплю і баклажани також нарізати кубиками.
Моркву натерти на середній терці.
З'єднати м'ясо і всі овочі. Посолити, поперчити (можна використовувати і інші приправи за вашим смаком). Викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3. Повинно вийти 6 або менше горщиків (залежно від їхнього об'єму).
До кожного горщика додати по одному зубчику часнику, пропущеного через часниковий прес.
Влити в горщики таку кількість води, щоб вона покривала овочі і м'ясо. Накрити горщики кришками і поставити до розігрітої духовки. Запікати близько години.
Подавати суп просто в горщиках, посипавши дрібно порубленою зеленню.