Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід овочі вегетаріанські страви › Суп-пюре з квасолі і горіхів
Суп-пюре з квасолі і горіхів

Суп-пюре з квасолі і горіхів

Не маєте достатньо часу для приготування ситного обіду або легкої вечері, можемо порадити вам посмакувати супом-пюре. Такий супчик люблять практично усі за його густу консистенцію, витончений та неперевершений смак. Різноманітність компонентів таких супів просто зашкалює, ми використовуємо два звичних нам інгредієнта – квасолю та горіхи. Споживання поживної квасолі, яка містить білки і прирівнюється до цінності м'яса в загальному покращює стан організму, очищує кров. Але не потрібно забувати і про корисність волоських горіхів, які крім надзвичайного, терпкого смаку мають цілу низку органічних та мінеральних речовин: білки, жири, вуглеводи. Поєднання таких дивовижних складових, що чудово смакують з духмяною, ароматною зеленню, не може не вабити та зачаровувати, тому смакуйте залюбки суп-пюре з квасолі та горіхів.

Кількість порцій 4
Час приготування 35 хв

  1. 1. Квасоля — 500 г
  2. 2. Волоські горіхи — 100 г
  3. 3. Рослинна олія — 4 ст.л.
  4. 4. Цибуля — 2 шт.
  5. 5. Сіль — за смаокм
  6. 6. Чорний перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Квасолю промити та замочити у 0,5 л. води. У цій самій воді відварити до готовності.

  2. Тим часом цибулю нарізати дрібними кубиками і злегка обсмажити на рослинній олії. Волоські горіхи подрібнити.

  3. З готової квасолі у цьому ж бульйоні зробити пюре за допомогою занюрювального блендера (якщо використовується звичайний блендер, то подрібнити квасолю у чашці блендера, потім знову перекласти до каструлі з бульйоном, у якому вона варилась). Отримане пюре довести до кипіння.

  4. Після кипіння додати підсмажену цибулю, подрібнені волоські горіхи, посолити та поперчити і варити на повільному вогні ще 10 хвилин. Готовий суп можна заправити сметаною або йогуртом, прикрасити при подачі половинками волоських горіхів.