Судак з овочами і травами на пару
- 1. Капуста броколі — 200 г.
- 2. Оливкова олія — 50 мл.
- 3. Перець солодкий — 1 шт.
- 4. Філе судака — 400 г.
- 5. Цибуля-порей — 100 г.
- 6. Мед — 10 г.
- 7. Соус соєвий — 10 г.
- 8. Чебрець свіжий — 10 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Капусту вимити, просушити. Розібрати на суцвіття. Корінець нарізати тонкими пластинами.
Перець очистити від насіння і білих прожилок, нарізати тонкими півкільцями. Лук-порей вимити, відокремити три стебла, білу частину нарізати тонкими смужками.
Розстелити пергамент (за розміром більше, ніж довжина філе риби). У центрі розкласти нарізану капусту броколі.
Зверху капусти викласти філе риби.
Зверху філе присипати нарізаною цибулею. Зверху цибулі розкласти півкільця солодкого перцю і пару гілочок чебрецю. З двох сторін звернути пергамент, скрутити у вигляді фантика цукерки. Верхню частину обгортки залишити відкритою, щоб виходив пар при нагріванні.
Викласти рибу з овочами в судок пароварки. Варити на пару протягом 20 хвилин.
Тим часом приготувати соус. Соєвий соус змішати з рідким медом і оливковою олією. Добре перемішати соус. Через 10 хвилин після початку приготування страви, полити рибу з овочами соусом. Продовжити варити ще 10 хвилин.