Судак по-південному
- 1. Судак — 900 г.
- 2. Баклажани — 450 г.
- 3. Перець болгарський — 300 г.
- 4. Цибуля ріпчаста — 3 шт.
- 5. Морква — 2 шт.
- 6. Томати — 650 г.
- 7. Огірок — 2 шт.
- 8. Перець гострий — за смаком
- 9. Часник — за смаком
- 10. Коріандр — за смаком
- 11. Сіль — за смаком
- 12. Чорний перець — за смаком
- 13. Лавровий лист — за смаком
- 14. Олія рослинна — 100 мл.
- 15. Цибуля порей — 2 шт.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Свіжу рибу очистити від лушпиння (від хвоста до голови) і промити. Розрізати черево, видалити нутрощі і ще раз ретельно промити. Нарізати шматками, приправити сіллю і перцем. Відправити до холодильника і приступити до овочів.
Овочі помити, нарізати приблизно однаково. В першу чергу нарізати баклажани, а потім віджати. Після, почистити огірки і нарізати кубиками. Наступний на черзі - болгарський перець. Його нарізати великими часточками.
Моркву натерти на великій терці. Цибулю порей очистити і нарізати півкільцями, а цибулю ріпчасту дрібно посікти.
Вимити стручки червоного перцю, видалити насіння, а м'якуш нарізати тонкими смужками. Томати натерти на великій терці, заздалегідь видаливши з них шкірку.
Часник очистити, нарізати тонкими пластинками.
Баклажани обсмажити на рослинній олії, близько 2-3 хвилин. Висипати їх в окремий посуд. Цибулю ріпчасту обсмажити на середньому вогні 3 хвилини, додати цибулю порей і смажити до готовності. Після, викласти огірки, обсмажити, при цьому ретельно помішуючи.
Моркву також слід обсмажити. Потім додати часник, перець, перемішати і прогріти одну хвилину. Додати коріандр і прогріти ще одну хвилину.
Натерті раніше томати додати в овочеву суміш і перемішати з іншими інгредієнтами. Залишити тушкувати на повільному вогні близько 15 хвилин. Після закінчення тушкування посолити за смаком.
Викласти болгарський перець на дно форми для запікання, а зверху баклажани і приблизно третю частину приготованої овочевої томатної суміші. Присипати все злегка зеленню, додати декілька маленьких лаврових листків.
Рибу помістити у форму і сюди ж іншу овочеву томатну суміш. Накривши кришкою поставити в розігріту духовку до 160°C градусів. Запікати 60 хвилин з моменту закипання рідини.