Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід європейська весна › Суп із плавлених сирків
Суп із плавлених сирків

Суп із плавлених сирків

Суп із плавлених сирків - це дуже проста, швидка, корисна і недорога страва. Адже з мінімуму інгредієнтів ви зможете за годину приготувати повноцінну першу страву. Що найцікавіше, вона готується абсолютно без м'яса. А значить вона є хорошою для тих, хто дотримується посту. Правда в списку інгредієнтів є вершкове масло, але воно легко замінюється на соняшникове. А для тих, хто хоче більш полегшений варіант супу, то можна взагалі не додавати вермішель. Навіть без вермішелі суп вийде дуже наваристим і смачним, завдяки натертим плавленим сиркам. А обсмажені цибуля і морквина нададуть чудового аромату супу. Спробуйте приготувати суп із плавлених сирків і ви не пошкодуєте.

Кількість порцій 4
Час приготування 50 хв

  1. 1. Плавлений сирок — 2 шт.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  3. 3. Картопля — 2 шт.
  4. 4. Морква — 1 шт.
  5. 5. Вермішель — 80 г.
  6. 6. Вершкове масло — 15 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Петрушка — 20 г.
  10. 10. Кріп — 20 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Сирки натерти на дрібній тертці. Воду (2 л.) налити до кастрюлі та нагріти до кипіння. Додати терті сирки. Варити до повного розчинення сиру, близько 7 хвилин.

  2. Тим часом картоплю. та цибулю почистити та помити, нарізати кубиками. Моркву почистити, помити та натерти на великій тертці. Нагріти сковорідку, розтопити вершкове масло. Обсмажити цибулю та моркву, помішуючи, хвилин 5-7 на середньому вогні.

  3. В кастрюлю додати картоплю та обсмажені овочі, посолити та поперчити. Варити на маленькому вогні до готовності картоплі хвилин 20. Потім додати вермішель та варити ще 3 хвилини. Суп з плавленим сирком та вермішелю готовий. Подавати суп з зеленню (кріп, петрушка).