Шашлик рибно-овочевий
- 1. Риба — 1 кг.
- 2. Оцет яблучний — 0.5 стакану
- 3. Помідори — 1 кг.
- 4. Баклажан — 1 кг.
- 5. Цибуля ріпчаста — 500 г.
- 6. Морква — 3-4 шт.
- 7. Оцет спиртовий — 1.5 ст. л.
- 8. Кефір — 150 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для маринаду використовувати столовий яблучний оцет, при бажанні можна додати в нього дрібно нарізаний базилік. Залишити рибу (осетер, білуга, севрюга, сьомга) в маринаді на 1,5-2 години.
Помідори і баклажани нарізати кільцями. Якщо залишився маринад, замочити в ньому нарізану тонкими кільцями ріпчасту цибулю.
Нанизати приготовані рибу та овочі таким чином, щоб шматочки риби чергувалися з шматочками овочів і цибулею. Готувати такий шашлик 15-20 хвилин.
До цього шашлику можна подати морквяний соус з хріном. Попередньо відварену і вистиглу моркву дрібно нарізати або протерти на тертці. До моркви додати тертий хрін. Розвести отриману суміш збитим кефіром і добре розмішати. Налити в соусницю і прикрасити листочками базиліка.