Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід легкий європейська риба › Салат із лосося з морквою і авокадо
Салат із лосося з морквою і авокадо

Салат із лосося з морквою і авокадо

Легкий, смачний і корисний варіант рибного салатику, основу якого складає всіма відомий морський мешканець – лосось. Він вважається однією з найцінніших і корисних червоних риб у світі, тому цей океанічний делікатес обов'язково повинен бути присутнім у Вашому раціоні. Ніжне, дієтичне, але досить калорійне м'ясо лосося чудово поєднується зі стиглими фруктами, особливо – з ароматним авокадо. Не дивлячись на те, що цей екзотичний для нас мексиканський плід можна купити практично в будь-якому супермаркеті, закуски з авокадо ще не встигли стати для нас буденними і вже точно не встигнуть набриднути. Якщо бажаєте здивувати гостей цікавою комбінацією смаків, приготуйте цей салат – не прогадаєте.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Лосось — 200 г.
  2. 2. Авокадо — 1 шт.
  3. 3. Морква — 120 г.
  4. 4. Салат — 40 г.
  5. 5. Олія оливкова — 25 мл.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Лосось відварити і розібрати на шматочки. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками.

  2. Моркву помити, очистити, натерти на тертці для моркви по-корейськи. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.