Салат із баклажанів з кропом і часником
- 1. Баклажани — 3 шт.
- 2. Сіль — 3 ст. л.
- 3. Перець болгарський червоний — 3 шт.
- 4. Олія оливкова — 9 ст. л.
- 5. Часник — 8 шт.
- 6. Кріп — 0,25 ст.
- 7. Оцет — 3 ст. л.
- 8. Цукор — 2 ч. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Баклажани нарізати кубиками, змішати їх з сіллю. Викласти в друшляк, залишити на 1 годину.
Розігріти сковороду-гриль, викласти перці. Смажити 25 хвилин, перевертати кожні 5 хвилин, до м'якості перців. Перекласти в миску, накрити зверху харчовою плівкою, залишити на 15 хвилин. Зняти шкірку, очистити від насіння. Нарізати кубиками.
Промити баклажани під холодною водою, просушити паперовими рушниками.
Поставити сковороду на середній вогонь, налити 3 ст. л. оливкової олії, обсмажити баклажани з подрібненим часником по 5 хвилин, трьома порціями, до золотистого кольору. Смажені баклажани перекласти на паперовий рушник.
У великій мисці змішати баклажани, нарізані перці, кріп і влити оцет. Ретельно перемішати і поставити на ніч у холодильник.