Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід українська вечеря › Салат "Легкий"
Салат "Легкий"

Салат "Легкий"

Салат повністю виправдовує свою назву. Його легко і швидко готувати, він не навантажує шлунок і багатий безліччю вітамінів. Чудово підійде як для весняного сніданку, так і для легкого перекусу перед сном. Крім того, він відмінно впорається із завданням різноманітнити домашній раціон, яке з наполегливою регулярністю знову і знову постає перед вами. Вітамінні овочі і зелень чудово поєднуються за смаком з яйцем, яке є відмінним джерелом білку для вашого організму, наявність маслин зробить смак салату цікавішим, а сметанно-майонезный соус зробить завершеною корисно-смакову гамму страви.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Пучок зеленого салату
  2. 2. Редиска — 2 шт
  3. 3. Яйця зварені в круту — 2 шт
  4. 4. Маслини — 12 шт
  5. 5. Сметана — 3 столові ложки
  6. 6. Майонез — 2 столові ложки
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Кріп свіжий
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати редиску скибочками, а яйця кружечками.

  2. Очистити огірки від шкірки і розрізати їх уздовж на тонкі смужки.

  3. Перемішати майонез, кріп і сметану, посолити.

  4. Листя салату можна розміщувати як завгодно. Наприклад, розірвати невеликими шматочками і симетрично розкидати їх по вже практично готовій страві. Зверху на салат викласти редиску, маслини, яйця і огірки.

  5. Тепер залишається полити салат соусом і з'їсти.