Риба в цибульному соусі
- 1. Риба — 700 г.
- 2. Рослинна олія — 50 г.
- 3. Лук ріпчастий — 3 шт.
- 4. Лимон — 1 шт.
- 5. Борошно — 200 г.
- 6. Сіль — за смаком
- 7. Лавровий лист — за смаком
- 8. Мелений перець — за смаком
- 9. Зелень — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рибу, або ж філе, помити і нарізати на порційні шматочки. Посолити, і полити лимонним соком. Помістити в ємність і залишити маринуватися.
Нарізати цибулю півкільцями. Можна і пір'ям, але щоб скибочки не були занадто тонкими.
Рослинну олію налити на дно невеликої каструлі. Викласти шар нарізаної цибулі, щільно покриваючи низ місткості.
Замариновану раніше рибу обваляти у борошні. Потім нагріти сковорідку і обсмажити шматочки риби до утворення золотистої скоринки. Після цього викласти її в окрему ємність.
Залити окропом, викладений раніше лук, закриваючи при цьому весь його шар. Посолити, поперчити за смаком. Додати чорний перець горошком (за бажанням).
На цибульний шар викласти шматочки обсмаженої риби. Полити зверxу, цибульною рідиною, що утворилася, і додати лавровий лист. І так зробити шар за шаром (можна до самого верху). Накрити кришкою каструлю з підготовленими інгредієнтами і тушкувати хвилин 30. Рідина повинна випаруватися і, страва готова.