![Рулетики з баклажанів](https://img2.zakaz.ua/upload8ab2fda85e50f4c87ccaca7463d725de.jpg.350x.jpg)
Рулетики з баклажанів
- 1. Баклажани — 3 шт.
- 2. Базилік — 1 невеликий пучок
- 3. Петрушка — 1 невеликий пучок
- 4. Часник — 2 зубчики
- 5. Волоські горіхи (очищені) — 1 склянка
- 6. Хмелі-сунелі — 1 ч.л.
- 7. Винний оцет — 1 ст.л.
- 8. Сир — 300 г
- 9. Оливкова олія — 1 ст.л.
- 10. Рослинна олія для смаження — 2 ст.л.
- 11. Сіль — за смаком
-
NOVUS Рівне Гагаріна, 26
-
NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
Біотус Київ
-
Таврія В Одеса
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
Ultramarket Подол Київ
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
Таврія В Харків
-
Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Почайна
-
Космос Одеса Академічна 28
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
Таврія В Івано-Франківськ
-
ЕкоМаркет Радунська
-
MEGAMARKET Подол Київ
-
ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
-
Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Ultramarket Сурикова
-
За Раз Сурікова
-
AlcoHub Сурікова
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
MEGAMARKET Сурикова
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
-
METRO Рівне
-
METRO Київ Троєщина
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Master Zoo Київ
-
Auchan Житомир Київська, 77
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
WineTime Київ Бажана 1е
-
Winetime Івано-Франківськ
-
WineTime Львів
-
WineTime Дніпро
-
Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Баклажани розріжте вздовж на пластини товщиною 0,5 см, посоліть.
У сковороді розігрійте олію і обсмажте пластинки баклажанів з двох боків до рум'яності.
У блендері подрібніть листя базиліка і петрушки.
Введіть часник і оливкову олію і продовжіть подрібнення.
Потроху підсипайте в блендер волоські горіхи і продовжуйте перемелювати, поки всі вони не будуть подрібнені.
Отриману масу приправте хмелі-сунелі і бальзамічним оцтом, перемішайте.
Сир розімніть виделкою або перетріть до пастоподібного стану блендером (залежить від бажаної текстури сиру). Додайте дрібку солі.
З'єднайте зелень, перемелену з волоськими горіхами, і сир, все добре перемішайте.
Викладіть цю начинку на кожну пластинку обсмаженого баклажана і загорніть їх у рулетики.
Готові баклажани подавайте, прикрасивши страву зеленню, ягодами журавлини або зернами граната.