Рисовий суп в азіатському стилі
Якщо постаратися в кількох словах сказати про азіатську кухню, то це будуть такі слова: неповторний смак, особлива текстура і екзотичний аромат страв, який притягує гурманів багатьох країн. У назві запропонованого рецепта відразу підкреслено, що суп в азіатському стилі, що допускає деякі вільності. Суп за цим рецептом виходить ароматним, пряним, смачним і на диво легким. Для приготування супу в азіатському стилі Вам знадобляться традиційні для азіатської кухні рисова локшина, соєвий соус, імбир, перець чилі. Соєвий соус можна додавати за своїм смаком. Курячий бульйон потрібно додавати до решти інгредієнтів гарячим. Тому якщо Ви варили бульйон напередодні, підігрійте його.
- 1. Курячий бульйон — 2 л.
- 2. Рисова локшина — 400 г.
- 3. Куряче філе — 400 г.
- 4. Гриби гливи — 200 г.
- 5. Зелена цибуля — 100 г.
- 6. Імбир — 50 г.
- 7. Соєвий соус — 100 мл.
- 8. Часник — 4 зубчики
- 9. Солодкий перець — 1 шт.
- 10. Лимон — 1 шт.
- 11. Чорний мелений перець — за смаком
- 12. Мелений перець чилі — за смаком
- 13. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Імбир очистити і нарізати соломкою, нашаткувати часник, солодкий перець нарізати тонкими смужками.
Гриби помити і нарізати тонкими смужками. Курку нарізати шматочками.
Прогріти сковороду, влити олію. Додати імбир, гриби і часник. Обсмажити, помішуючи , 2 хвилини.
Додати куряче філе, смажити 15 хвилин.
Додати соєвий соус, солодкий перець, мелений чилі і чорний перець. Готувати ще 2 хвилини. Влити бульйон.
Поставити каструлю з водою на вогонь, додати локшину, трохи солі і відварити локшину до готовності.
Коли локшина буде готова, злити воду. Додати в сковороду сік лимона, подрібнену зелену цибулю і локшину. Перемішати.