Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід плита вегетаріанські страви › Картопляний салат із зеленню та вершковим соусом
Картопляний салат із зеленню та вершковим соусом

Картопляний салат із зеленню та вершковим соусом

Картопля - це чудовий овоч, який поєднується майже з усіма продуктами. Мабуть тому існує так багато різних рецептів салатів, які містять в собі картоплю. Їх існує величезна кількість, тому ви можете готувати практично кожен день нову страву і не повторюватися! Один із таких салатів ми і пропонуємо вам спробувати приготувати. У ньому картопля смачно поєдналася з цибулею і яйцями. При такій невеликій різноманітності інгредієнтів страва в результаті виходить не просто поживною, але і смачною. Головне місце, напевно, займає тут соус. Адже вершки завжди роблять страву м'якою і ніжною. А упереміш з гірчицею і бальзамічним оцтом ви отримаєте чудову заправку до салату, яка зробить страву казково смачною. Вона підніме вам настрій і порадує своїм багатим смаком.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Картопля — 500 г.
  2. 2. Зелень — 100 г.
  3. 3. Цибуля — 50 г.
  4. 4. Яйце куряче — 2 шт.
  5. 5. Гірчиця — 20 г.
  6. 6. Вершки — 30 мл.
  7. 7. Олія оливкова — 10 мл.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Картоплю помити, відварити в підсоленій воді і трохи охолодити. Потім очистити і нарізати кубиками або скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями.

  2. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Яйця зварити в підсоленій воді, очистити від шкаралупи і нарізати скибочками. Вершки змішати з гірчицею, оливковою олією, бальзамічним оцтом. Змішати всі інгредієнти, додати заправку, за смаком сіль і перець, обережно перемішати і подавати.