Плов з перловки з цибулею
- 1. Цибуля біла — 100 г.
- 2. Жир курячий — 10 г.
- 3. Крупа перлова — 6 ст. л.
- 4. Бульйон курячий — 200 мл.
- 5. Сіль — за смаком
- 6. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь, довести воду до кипіння, опустити цибулю на 1 хвилину в воду, поки лушпиння не почне відділятися.
Витягнути цибулю, осушити, залити на 1 хвилину холодною водою, після чого нарізати кільцями, перекласти в миску.
Покласти жир в каструлю, поставити на вогонь, розтопити жир на середньому вогні, всипати перлову крупу, постійно змішуюючи при цьому, готувати протягом 15-20 хвилин, крупа повинна потемніти і стати ароматною.
Влити в каструлю з перловою крупою бульйон, всипати цибулю, довести суміш до кипіння, після чого зменшити вогонь до самого маленького. Додати сіль і перець за смаком. Накрити зверху каструлю кришкою, варити поки рідина не вбереться і крупа не буде готова, протягом 40 хвилин.