Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти обід важкий день народження борошно › Тістечка з виноградом
Тістечка з виноградом

Тістечка з виноградом

Пропонуємо вам спекти тістечка з виноградом для сьогоднішнього десерту. Ці незвичайні маленькі, кругленькі тістечка порадують вас своїм оригінальним і дуже насиченим ніжним смаком. Для приготування тістечок вам потрібні звичайні і недорогі інгредієнти. Часу на приготування тістечок вам буде потрібно чимало, але зате як ці тістечка наситять ваш організм такою солодкою і приємною енергією. Вони подарують вам величезне задоволення. Смак тістечок відмінно підніме вам настрій і життєвий тонус. Ці маленькі смачненькі кульки відмінно поєднуватимуться з ранковою філіжанкою ароматної кави.

Кількість порцій 2
Час приготування 180 хв

  1. 1. Яйце — 1 шт.
  2. 2. Цукор — за смаком
  3. 3. Виноград — 100 г.
  4. 4. Сир (сирна маса) — 200 г.
  5. 5. Сіль — 1/4 ч. л.
  6. 6. Вода — 1/2-2/3 ст.
  7. 7. Вершкове масло або маргарин — 200 г.
  8. 8. Борошно — 2 ст.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. На робочу поверхню просіяти борошно і викласти порізаний шматочками маргарин або вершкове масло. Порубати борошно з маслом ножем.

  2. У холодну воду покласти цукор (1 ч. л.), сіль і розмішати до повного розчинення. У січене борошно з маслом влити холодну воду і швидко замісити тісто.

  3. Тісто накрити вологою серветкою або рушником і виставити в холодне місце на 2-3 години (можна залишити в холодильнику на ніч). Тісто дістати з холодильника і розкачати 2 рази, кожен раз складаючи тісто в 3-4 шари.

  4. Виноград помити. Розрізати навпіл, видалити кісточки.

  5. У сир за смаком додати цукор, також замість сиру можна використовувати готову солодку сирну масу з додаванням родзинок або кураги.

  6. Тісто розкачати в пласт, вирізати кружальця, зверху покласти по 1 ч. л. сиру і половинці винограду. Накрити вирізаними кружечками з тіста.

  7. Із залишків тіста вирізати дрібні фігурки за допомогою формочки (квіточки, листочки і т.д), змастити їх збитим яйцем і викласти поверх тістечок.

  8. Випікати в духовці, нагрітій до 200°С, 15-20 хвилин, до золотистого кольору.