Пиріжки з гарбузом
- 1. Томатна паста — 2 ч. л.
- 2. Тертий сир чеддер — 100г
- 3. Рослинна олія — 2 ст. л.
- 4. Cіль — за смаком
- 5. Перець — за смаком
- 6. Яйця — 2шт
- 7. Обсмажене гарбузове насіння — 4 ст. л.
- 8. Гарбуз — 500г
- 9. Готове листкове тісто — 800г
- 10. Велика цибулина — 1шт
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Гарбуз очистити від шкірки і серцевини. М'якоть вимити, обсушити і нарізати дуже маленькими кубиками. Цибулю очистити і подрібнити.
У сотейнику розігріти олію і обсмажити цибулю, 5 хв. Покласти гарбуз, готувати 10 хв. Додати томатну пасту, 150 мл води, сіль і перець. Перемішати, довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати без кришки 10 хв. Дати охолонути, потім додати тертий сир.
На присипаній борошном робочій поверхні розкачати тісто в тонкий пласт. Листкове тісто розкочують тільки в одному напрямку.
Нарізати тісто ромбами довжиною 15 см і шириною 10 см.
Змастити їх по всій поверхні злегка збитим яйцем.
Покласти на кожен ромб по 1 ст. л. начинки, скласти удвічі так, щоб вийшов трикутник. З силою притиснути руками краю. Викласти пиріжки на змащене маслом деко, змастити їх яйцем і посипати гарбузовим насінням. Поставити в холодильник на 30 хв. Потім переставити в розігріту до 200 ° С духовку на 20 хв.