Качка по-пекінськи
- 1. Качка — 1 шт.
- 2. Вино червоне — 200 мл.
- 3. Сіль — за смаком
- 4. Мед — 4 ст. л.
- 5. Перець чорний — 1 ч. л.
- 6. Імбир — 1 ст. л.
- 7. Вершкове масло — 1 ст. л.
- 8. Соєвий соус — 5 ст. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Взяти заморожену качку, зрізати з неї зайвий жир і облити окропом. Витерти паперовим рушником або серветками і натерти качку з усіх боків зовні і всередині вином та сіллю.
Після цього відправити качку на 12 годин у холодильник. Потім обмастити з усіх боків і всередині медом і знову відправити в холодильник на 12 годин у вертикальному положенні.
Розігріти духовку до 190°С. Покласти качку на решітку, решітку на деко, а в деко налити близько 1 склянки холодної води. Все накрити фольгою і відправити в розігріту духовку на 1 годину.
Змішати імбир, масло, перець, соєвий соус. Через годину вийняти качку з духовки, зняти фольгу та змасти попередньо приготовленою сумішшю.
Знову поставити качку на решітці до духовки на 25-30 хв. Потім обмастити соусом та дати трохи охолонути.