Персиковий безе-десерт
- 1. Яйця — 2 шт.
- 2. Цукор — 9 ст. л.
- 3. Крохмаль — 1 ст. л.
- 4. Винний оцет — 1/2 ч. л.
- 5. Вершки 35% — 200 мл
- 6. Цукор ванільний — 5 г
- 7. Персик — 120 г
- 8. Шоколад — 40 г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Перемішати 2 столові ложки цукру і крохмаль.
У чистому сухому посуді почати збивати білки. Через хвилину всипати решту цукру, збивати спочатку на маленькій швидкості, поступово її збільшуючи. Коли з'явиться стійка міцна піна, всипати цукрово-крохмальну суміш і додати винний оцет. Збивати ще близько хвилини на середній швидкості.
Розігріти духовку до 100 градусів.
Перекласти масу в кондитерський мішок і висадити безе на деко, застелене пергаментним папером. Поставити в духовку. «Підсушити» таким чином безе протягом 40-60 хвилин.
Збити вершки. Перед процесом збивання хвилин на 10 покласти коробочку з вершками в морозилку. Збивати також варто в холодній мисці, можна додатково поставити її в тарілку, наповнену льодом. Спочатку на маленькій швидкості, поступово її збільшуючи. Всипати ванільний цукор, не перестаючи збивати.
Персик помити, видалити кісточки, нарізати на часточки.
Шоколад натерти на тертці.
Безе розламати на частини.
Перекласти вершки в кондитерський мішок, викласти на дно келиха, далі укласти безе, часточки персиків, посипати тертим шоколадом і так чергувати шар за шаром.