Макарони з гарбузовим соусом
- 1. Макарони (сухі) — 200 г.
- 2. Прованські трави — 5 г.
- 3. Гарбуз — 500 г.
- 4. Цибуля ріпчаста — 60 г.
- 5. Огірок солоний — 1 шт.
- 6. Майонез — 30 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Перець чорний мелений — за смаком
- 9. Петрушка — за смаком
- 10. Базилік — за смаком
- 11. Вершкове масло — 80 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно приготувати соус. Для цього гарбуз промити. Зрізати шкірку. Нарізати на невеликі шматочки та покласти до кастрюлі з киплячою водою. Води не повинно бути багато. Варити гарбуз до пом'якшення. Злити воду та розтовкти гарбуз, щоб вийшло пюре.
Ріпчасту цибулю дрібно порізати. Солений огірок почистити від шкірки та також дрібно порізати. З'єднати цибулю, огірок та гарбузове пюре. Додати 1 столову ложку майонезу, дрібно порізану зелень. Поперчити. Добре розмішати. І тільки після цього посолити.
Після цього зварити макарони в підсоленій воді. Відкинути готові макарони на друшляк. Можна додати в макарони трохи вершкового масла та прованські трави (аромат буде чудовим). Перемішати.