Овочевий суп-пюре з креветками
- 1. Морква — 3 шт.
- 2. Цибуля — 1 шт.
- 3. Кольорова капуста — 300 г
- 4. Кабачок — 1 шт.
- 5. Картопля — 2 шт.
- 6. Часник — 2 зубчики
- 7. Вершкове масло — 70 г
- 8. Вершки 10-20% — 100 мл
- 9. Тигрові креветки (очищені) — 200 г
- 10. Куркума — 1/3 ч.л.
- 11. Кріп — за смаком
- 12. Сіль — за смаком
- 13. Мелений чорний перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Моркву очистити і нарізати кружечками. Цибулю дрібно порубати. Кольорову капусту розыбрати на суцвіття. Картоплю очистити і нарізати дрібними кубиками. Кабачок також очистити і нарізати скибочками. Кріп дрібно порубати.
У сотейнику розтопити вершкове масло і обсмажити в ньому моркву.
Додати цибулю і кабачок, обсмажити до рум'яності.
Потім покласти кольорову капусту і картоплю, влити 1,5 л. води і варити 15 хвилин.
Часник пропустити через часниковий прес і додати до овочів.
Слідом влити вершки, знову довести суп до кипіння і проварити ще 3 хвилини.
В окремій каструлі відварити креветки до готовності і відкинути на друшляк, щоб стекла рідина.
Як тільки овочі в сотейнику будуть готові, перетерти їх блендером разом з рідиною.
Посолити і приправити за смаком.
Розлити суп-пюре по тарілках, в кожну покласти креветки, посипати рубленим кропом і подавати.