Цибулевий суп по-французьки
- 1. Яловичина — 300 г.
- 2. Цибуля ріпчаста — 700 г.
- 3. Вершкове масло — 50 г.
- 4. Сир — 50 г.
- 5. Чорний перець горошком — 6 зерен
- 6. Сіль — за смаклм
- 7. Чорний мелений перець — за смаком
- 8. Батон — 6 скибочек
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Для приготування бульйону потрібно: яловичину покласти в каструлю і залити 1,2 л. води. Посолити за смаком і додати духмяний перець горошком. Варити близько 1,5-2 годин до повної готовності м'яса.
Поки варитися бульйон, очистити цибулю і нарізати її тонкими півкільцями.
Потім розтопити на високій сковороді вершкове масло і викласти в неї цибулю.
Тушкувати цибулю потрібно на невеликому вогні під кришкою протягом 1 години. Вона не повинна підгоріти, а тільки поступово набути коричневого кольору і м'якого кремового вигляду, за рахунок довгої теплової обробки.
Вийняти з бульйону горошини перцю і м'ясо. Бульйон поперчити за смаком і покласти в нього смажену цибулю. Варити хвилин 15-20.
Поки суп вариться, скибочки хліба підсушити на сковороді або в тостері.
Сир натерти на середній тертці і розкласти його на тости. Потім поставити тости в мікрохвильову піч, щоб сир трохи розплавився, але не потік.
Подавати суп слід гарячим, а в тарілку покласти тост із розплавленим сиром.