Прованське рагу
Цей рецепт простий і однаково гарний як для баранини, так і для яловичини. Для тривалого гасіння ідеально підходять частини м'яса найбільш багаті колагеном, це - голяшкі, шия, хвости. Перед тим, як приготувати рагу з яловичини з картоплею або іншими овочами, потрібно обсмажити і трохи протушкувати м'ясо. Якщо консервовані помідори дуже великі, то їх потрібно перемолоти в блендері. Свіжі помідори спочатку бланширують, очищають від шкірки і насіння і дрібно ріжуть. Гаряче прованське рагу неодмінно здивує гостей багатим смаком і пряним ароматом трав і спецій. Готове м'ясне рагу з яловичини подають на стіл, доповнюючи овочевий нарізкою.
- 1. Яловичина — 1 кг.
- 2. Цибуля — 3 шт.
- 3. Стебло селери — 2 шт.
- 4. Часник — 5 зубчиків
- 5. Помідори — 5 шт.
- 6. Помідори консервовані — 200 г.
- 7. Помідор черрі — 15 шт.
- 8. Бульйон — 1 литр
- 9. Чебрець — за смаком
- 10. Петрушка — за смаком
- 11. Картопля — 500 г.
- 12. Оливкова олія — за смаком
- 13. Сіль — за смаком
- 14. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Всі овочі дрібно нарізати. У розігріту оливкову олію додати чебрець, нарізане м'ясо. Обсмажити до рум'яної скоринки.
Окремо обсмажити подрібнену цибулю і часник до рум'яності, додати селеру та моркву. Смажити 5 хвилин.
Додати м'ясо, сіль, перець, свіжі і консервовані помідори, бульйон. Тушкувати 1 годину.
Додати картоплю і помідори черрі. Накрити кришкою і довести до готовності картоплі. Додати петрушку.