Нухут шурпа з бараниною
- 1. Баранина — 1 кг.
- 2. Нут — 5 ст. л.
- 3. Олія рослинна — 50 г.
- 4. Картопля — 500 г.
- 5. Цибуля — 300 г.
- 6. Помідор — 3 шт.
- 7. Часник — 1 шт.
- 8. Перець болгарський — 2 шт.
- 9. Морква — 5 шт.
- 10. Капуста білокачанна — 300 г.
- 11. Сіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У вечері замочити нухут холодною водою, якої повинно бути в два рази більше. У казані розігріти олію та обсмажити на ній м'ясо з дрібно порізаною цибулею, до появи рум’яної скоринки, потім посолити та поперчити. Часник цілими зубцями та порізану на чотири частини цибулю покласти до залитого м’яса, кип’яченою водою.
Злити воду через п'ятнадцять хвилин та покласти до казана замочений попередньо нухут та моркву. Поварити годину на повільному вогні. Далі покласти помідори, порізані на шість частин, болгарський перець на чотири та капусту, величиною з долоню.
Це все продовжити варити ще півтори години, поки нухут не буде майже готовий. Через півгодини додати картоплю, крупно нарізану. Як тільки картопля буде готова, вимкнути газ та дати настоятися хвилин 10 – 15, і розлити по тарілках.