Морквяний торт
- 1. Морква — 200 г.
- 2. Цукор — 175 г.
- 3. Олія — 100 г.
- 4. Вершкове масло — 50 г.
- 5. Борошно — 175 г.
- 6. Яйця — 3 шт.
- 7. Цедра апельсина — 1 шт.
- 8. Ванілін — 2 г.
- 9. Сода — 5 г.
- 10. Згущене молоко — 200 г.
- 11. Сметана — 200 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Моркву потрібно очистити і натерти на середній тертці. Можна натерти на крупній тертці, тоді будуть потрапляти великі шматочки моркви.
Далі в натерту моркву потрібно додати цедру апельсина (цедру варто натирати на дрібній тертці, тоді буде смачніше).
У тісто вбити яйця і додати цукор.
Потім в тісто влити олію та заздалегідь розтоплене вершкове масло.
Окремо змішати борошно, розпушувач і ваніль до однорідної консистенції. Також додати соди, гашеної оцтом.
Змішати всі підготовлені продукти так, щоб уникнути грудочок.
Потім потрібно підготувати форму. На форму необхідно вистелити пергамент для випікання, щоб корж не пригорів і не приставав до форми.
Вилити тісто у форму та обережно й рівномірно розподілити тісто.
Випікати 40 хвилин при температурі 180°С.
Коли корж пропечеться, вийняти його і, особливо важливо, перед змащуванням кремом, дати йому охолонути.
Коли корж охолоне, його потрібно розрізати впоперек, щоб вийшло два однакових коржі.
Для приготування крему потрібно зовсім небагато - змішати згущене молоко зі сметаною.
Далі необхідно просто намастити кремом нижній корж, покласти наверх ще один корж і вилити на нього залишки крему. Розрівняти крем на верхньому шарі й прикрасити горіхами або крихтами від коржів.