М'ясний пиріг із лаваша
- 1. Лаваш — 200 г.
- 2. Фарш — 300 г.
- 3. Цибуля — 150 г.
- 4. Сир — 100 г.
- 5. Томатна паста — 2 ст. л.
- 6. Яйця — 3 шт.
- 7. Сметана — 250 г.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець чорний мелений — за смаком
- 10. Соняшникова олія — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Цибулю дрібно порізати. Обсмажити на олії до прозорості.
Додати фарш, перемішати. Смажити 10-15 хвилин, до готовності. Фарш необхідно весь час розбивати лопаткою на окремі шматочки, щоб він рівномірно просмажився.
Посолити, поперчити, додати томатну пасту, перемішати. Готувати ще пару хвилин.
Сир потерти на крупній тертці.
Один лист лаваша розгорнути на столі. Зверху на нього розкласти половину обсмаженого фаршу.
Посипати половиною сиру.
Полити сметаною (3 ст. л.).
Згорнути в рулет.
Те ж саме зробити з другим листом лаваша.
Яйця, сметану, яка залишилось, щіпку солі добре збовтати до однорідності.
Форму трохи змастити маслом. Викласти обидва рулета по спіралі.
Рівномірно залити рулети заливкою. Поставити в розігріту до 200°C духовку. Готувати приблизно 20-30 хвилин, до моменту, коли заливка схопиться.