Манти з м'ясом
- 1. М'ясо (баранина) — 600 г.
- 2. Цибуля — 3 шт.
- 3. Картопля — 2 шт.
- 4. Вода — 200 мл.
- 5. Жир — 1 ст. л.
- 6. Цукор, сіль, перець — щіпка
- 7. Борошно — 3 ст.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Підготувати тісто. Узяти муки 3 склянки, води 200 мл., і щіпку солі. Замісити тісто. Накрити. Залишити на півгодини.
Перейти до овочів. Цибулю і картоплю очистити. Нарізати шматочками (дрібними). Помістити в миску.
Баранину порізати на шматки. Подрібнити в м'ясорубці. Фарш перекласти в миску.
До баранини додати цибулю, щіпку солі, стільки ж цукру і розтоплений жир. Влити зовсім трішечки води і перемішати.
Начинку відкласти. Перейти до тіста. Скачати його ковбаскою і нарізати на шматочки. Розкачати, щоб вийшли кружечки. Розкласти на кожен шматочок тіста фарш. Зліпити "торбочкою".
Решітки пароварки змастити олією. Викласти на них манти. Накрити кришкою. Готувати 40 хвилин. Перед подачею залити сметаною і посипати зеленню.