Макарони (французькі тістечка)
- 1. Мигдаль — 55 г.
- 2. Цукрова пудра — 110 г.
- 3. Яйця — 2 шт.
- 4. Цукор — 75 г.
- 5. Маскарпоне — 200 г.
- 6. Малина — 50 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Подрібнити очищений мигдаль в борошно.
Пересипати мигдалеве борошно в миску і змішати з цукровою пудрою. Пересипати суху суміш в кухонний комбайн і перемішати на середній швидкості протягом 3 хвилин.
Потім висипати все на деко, застелене пергаментним папером і поставити в духовку, розігріту до 160°C градусів на 5 хвилин. Необхідно суміш нагріти. Потім відразу ж просіяти декілька разів в миску.
Збити яєчні білки до стану піни і додати цукор. Продовжувати збивати до стійкої щільної піни.
Залишити білки протягом 2 хвилин трохи підсохнути.
Обережно з'єднати дві суміші і перемішати – знизу вгору, крутячи миску за годинниковою стрілкою. Потрібно досягти того, щоб суміш виблискувала, була податливою, але не дуже рідкою.
Наповнити кондитерський мішок або шприц отриманим тістом і відсадити макарони на пергаментний папір, кожен кружечок діаметром 3-4 см., не більше.
Залишити деко з макаронами на 1 годину, щоб вони обвітрилися і вкрилися скоринкою.
Випікати при 150°C градусах 15 хвилин.
Дати 5 хвилин охолонути на папері, потім перекласти на решітку до повного охолодження.
Для крему збити маскарпоне з цукром і подрібненою в пюре малиною. За допомогою кондитерського мішечка видавити начинку на одну половинку і з'єднати з іншою.
Залишити на ніч у холодильнику.