Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Ло-Мейн

Ло-Мейн

Ло-мейн — класика китайської кухні, яку варто спробувати. Основний акцент на овочі, а до соусу входить кунжутна олія, імбир та цукор. Гаразд, досить спойлерити. Купуйте необхідні продукти та діставайте свої палички.

Кількість порцій 1
Час приготування 30 хв

  1. 1. Локшина Соба — 200г
  2. 2. Гриби шампіньйони — 4шт
  3. 3. Болгарський перець — 1/2шт
  4. 4. Часник — 4 зубчики
  5. 5. Цибуля — 1/2шт
  6. 6. Броколі мікс — 1 упаковка
  7. 7. Суміш зелені свіжа — 1 упаковка
  8. 8. Перець чорний мелений — за смаком
  9. 9. Оливкова олія — за смаком
  10. 10. Сіль харчова морська помел №0 — за смаком
  11. 11. Свіжий натертий імбир — 1 ст. л.
  12. 12. Цукор тростинний коричневий — 1ч. л.
  13. 13. Кунжутна олія — 1-2 ст. л.
  14. 14. Соєвий соус — 3 ст. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Готуємо локшину: відварюємо згідно з інструкцією на пакуванні.

  2. Готуємо соус: перемішуємо соєвий соус, кунжутну олію, цукор та імбир.

  3. Нарізаємо цибулю, болгарський перець, шампіньйони, часник та броколі. Нагріваємо в воці на середньому вогні масло. Поступово додаємо нарізані овочі та приправляємо сіллю за смаком. Готуємо 5-6 хвилин до золотистого кольору грибів.

  4. Додаємо у вок соус й відварену локшину, перемішуємо. Подаємо ло-мейн, прикрасивши свіжою зеленню.