Кутаби із зеленню
- 1. Борошно — 2 ст. л.
- 2. Сіль — 1/2 ч л.
- 3. Вода — 125 мл.
- 4. Щавель — 2 пучка
- 5. Шпинат — 1 пучок
- 6. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 7. Кріп — 1 пучок
- 8. Вершкове масло — за смаком
- 9. Перець чорний мелений — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Зелень промити і обсушити. Цибулю очистити. Борошно висипати в миску, додати сіль і воду, замісити тісто. Загорнути тісто в плівку і залишити на 30 хвилин.
Ріпчасту цибулю нарізати тонкими півкільцями і обсмажити на вершковому маслі до злегка золотистого кольору. Охолодити.
Просушену зелень перебрати і відокремити стебла від листочків, листочки посікти. У зелень додати смажену цибулю, сіль і перець. Добре перемішати.
Тісто розділити на однакові шматочки і кожен розкачати в тонкий корж, посипаючи невеликою кількістю борошна. За допомогою тарілки діаметром 20-22 см. і ножа вирізати кола.
На один край коржа покласти зелень, накрити вільною частиною коржа і защипнути ретельно край.
Розігріти сковороду без олії і обсмажити кутаб з двох сторін по 2 хвилини з кожного боку.
Обсмажені кутаби змастити розтопленим маслом.