Капуста, тушкована з креветками по-китайськи
- 1. Пекінська капуста — 250 г
- 2. Креветки (очищені) — 100 г
- 3. Морква — 1 шт.
- 4. Сухі гриби муер — 10 г
- 5. Рослинна олія — 150 мл
- 6. Сіль — 10 г
- 7. Соєвий соус — 5 мл
- 8. Мелений духм'яний перець — за смаком
- 9. Мелений імбир — за смаком
- 10. Зелена цибуля — 1 стрілка
- 11. Бульйон — 0,5 склянки
- 12. Кунжутна олія — 1 мл
- 13. Крохмаль — 25 г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Гриби замочіть до набрякання.
Капусту наріжте на прямокутні шматочки. На сковороді нагрійте олію, доведіть її до кипіння і злегка обсмажте в ній капусту. Капусту дістаньте, викладіть в окремий посуд і відставте.
Моркву наріжте пластинками. Цибулю подрібніть. Набряклі гриби наріжте шматочками.
У сковороді знову розігрійте олію, не доводячи до кипіння, додайте цибулю і мелений імбир і злегка обсмажте.
Потім покладіть капусту, креветки, гриби і моркву, влийте бульйон. Доведіть бульйон до кипіння, після чого додайте сіль, соєвий соус і запашний перець.
Коли рідина майже википить, додайте крохмаль, розведений у невеликій кількості холодної води. Дайте соусу загуснути, полийте страву кунжутною олією і подавайте.