Капуста для голубців у мікрохвильовій печі
- 1. Капуста білокачанна — 2 кг.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку потрібно промити капусту. Потім зняти з неї кілька верхніх листків. Капусту розмістити в мікрохвильовій печі. Встановити потужність 900 Вт. Таймер - на 10-12 хвилин. Як тільки мікрохвильова піч дасть сигнал про готовність - забрати капусту та помістити її під струмінь холодної води. Скоріш за все вона вже готова. Стиснути капусту. Вона повинна стати трохи м'якшою. Якщо є сумніви, дати їй ще 2-4 хвилини у мікрохвильовій печі. Та знову під струмінь холодної води.
Поставити капусту качаном донизу та почати розвертати листки, розкриваючи капустину, як троянду. Листки відгортаються дуже легко, бо стали м'якими та гнучкими. Капуста перетворилася на велику м'яку "троянду" з невеликою кулькою з дрібних листків у центрі.
Тепер перевернути капусту качаном вгору. Взяти ніж та почати підрізати листочки біля качану, відкладаючи їх в сторону. Браку у вигляді розірваних листків не буде. Тому, що не дивлячись на свою м'якість та тонкість, листки міцні та не рвуться. На відміну від зварених.
З кожного листка ножем зрізати виступаючі товсті стебла-жили. Вони також зрізаються ідеально-легко. Листки готові! В такі листки фарш загортати - найприємніший процес. Голубці виходять акуратними, тугими та щільними.