Кантучіні
Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт кондитерського італійського шедевра. Рекомендуємо приготувати печиво кантучіні. Печиво кантучіні - це відоме у всьому світі сухе італійське печиво. Дане печиво поряд з піцою та пастою стало візитною карткою Італії. Це печиво, яке має свою історію і яке вперше приготували кондитери Флоренції. Господині всього світу намагаються спробувати спекти це популярне печиво. Це печиво печеться два рази. А щоб воно залишалося сухим і твердим рекомендуємо не залишати печиво на довго відкритим. Тому складіть його в герметичну скляну, керамічну або металеву банку, прошарувавши листами пергаментного паперу.
- 1. Борошно — 220 г.
- 2. Яйця — 2 шт.
- 3. Мигдаль — 100 г.
- 4. Мед — 1 ст. л.
- 5. Картопляний крохмаль — 30 г.
- 6. Цукор — за смаком
- 7. Ванільний цукор — 10 г.
- 8. Вершкове масло — 15 г.
- 9. Сіль — 1 щіпка
- 10. Гашена сода — 1 ч. л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вершкове масло розтопити і змішати з медом. Яйця розтерти з цукром, додати щіпку солі і ванільний цукор.
Просіяти борошно, змішати з крохмалем, додати погашену соду, мигдаль, вершкове масло з медом і розтерті з цукром яйця. Замісити тісто.
Отримане тісто загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.
Охолоджене тісто розділити на 4 частини, з кожної сформувати ковбаску, виваляти в цукрі і поставити в розігріту до 175°C духовку на 15 хвилин.
Нарізати спечені кантучіні на невелике печиво і повернути в духовку на 10 хвилин.