Вишуканий грибний суп
- 1. Білі гриби (сушені) — 50 г
- 2. Печериці — 300 г
- 3. Плавлений сир — 200 г
- 4. Цибуля — 1 шт.
- 5. Сир з пліснявою — 150 г
- 6. Батон — 150 г
- 7. Рослинна олія для підсмажування — 100 мл
- 8. Часник — 3 зубчики
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Мелений чорний перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Сушені гриби залийте гарячою водою і залиште на 30 хвилин.
Тим часом цибулю наріжте кубиками. У каструлі розігрійте частину рослинної олії та обсмажте в ньому цибулю до м'якості.
З грибів злийте воду, трохи відіжміть їх, при необхідності наріжте на шматочки. Додайте гриби в каструлю до цибулі і залийте 2,5 л холодної води.
Доведіть воду до кипіння, посоліть, поперчіть за смаком, трохи зменшіть вогонь і проваріть все протягом 30 хвилин. Потім зніміть каструлю з вогню, подрібніть гриби і цибулю прямо в бульйоні за допомогою блендера.
Печериці почистіть і наріжте тонкими шматочками.
Знову поставте каструлю з супом на вогонь, додайте печериці та продовжуйте варіння ще 10 хвилин.
Потім додайте плавлений сир, перемішайте бульйон до розчинення сиру і зніміть каструлю з вогню.
Сир з пліснявою і батон наріжте дрібними кубиками.
Часник пропустіть через часниковий прес і з'єднайте з рештою рослинної олії. Перемішайте і дайте настоятися протягом 15 хвилин.
Потім цю олію з часником влийте на сковороду, розігрійте. Викладіть нарізаний батон і обсмажте до золотистого кольору.
Безпосередньо перед подачею додавайте до супу сухарики і сир з пліснявою. У кожну тарілку при бажанні можна також покласти трохи зелені.