Італійський суп із курки
- 1. Курячий бульйон — 1,5 л.
- 2. Куряче філе — 220 г.
- 3. Яйця — 3 шт.
- 4. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- 5. Морква — 1 шт.
- 6. Соняшникова олія — 5 ст. л.
- 7. Білі гриби — 3 шт.
- 8. Борошно — 1 ст. л.
- 9. Лавровий лист — 1 шт.
- 10. Чорний перець мелений — за смаком
- 11. Кінза — за смаком
- 12. Петрушка — за смаком
- 13. Cіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Вимити моркву, очистити і нарізати тонкими кружечками.
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Гриби вимити і також дрібно нарізати.
Розігріти сковороду, налити в неї 3 ст. л. олії й обсмажити цибулю, поки вона не стане м'якою.
Далі додати за смаком чорний мелений перець і моркву. Через хвилин 5 додати гриби і ложку борошна. Добре перемішати. Готувати так хвилини 2-3 і зняти з вогню.
Курячий бульйон довести до кипіння і викласти в нього зажарку з сковороди.
В окремій мисці збити виделкою яйця і додати до них дрібно нарізані кінзу та петрушку. Далі цю суміш обсмажити з двох сторін на сковороді на олії. Отриманий омлет порізати на неширокі смужки (для локшини).
М'ясо відварити, остудити і нарізати невеликими шматочками.
Потім додати в бульйон м'ясо, яєчну локшину і лавровий лист. Посолити, за смаком, добре перемішати і варити так ще близько 15 хвилин.