Піца
- 1. Борошно пшеничне — 400 г.
- 2. Дріжджі сухі — 7 г.
- 3. Рослинна олія — 45 мл.
- 4. Сіль — 0.5 ч.л.
- 5. Цукор — 0.5 ч.л.
- 6. Вода — 200 мл.
- 7. Салямі — 300 г.
- 8. Свіжі печериці — 300 г.
- 9. Твердий сир — 300 г.
- 10. Помідори — 300 г.
- 11. Цибуля — 1 шт.
- 12. Кетчуп — 150 г.
- 13. Петрушка — 50 г.
- 14. Оливки — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Просіяне борошно перемішати з сіллю і цукром. Зробити заглиблення для рідини і повільно влити дріжджі, заздалегідь розведені в теплій воді, додати рослинне масло. Добре вимішати тісто, що вийшло, до однорідної маси і поставити в тепле місце для бродіння на 40 хвилин (воно має збільшиться в об'ємі приблизно в 2 рази). Після, обім’яти тісто і дати йому підійти ще раз.
Очищені гриби нарізати пластинками і злегка обсмажити на олії з кільцями цибулі.
Нарізати кружечками салямі, помідори (попередньо ошпарені і звільнені від шкірки) і натерти сир.
Коли тісто підійде, розкатати тонким шаром і викласти на змащене олією деко. Повинно вийти дві заготовки (для тих, хто полюбляє пишні піци, розкатати як один пласт).
Змастити тісто кетчупом. Зверху викласти шарами цибулю та гриби, салямі, помідори, посипати натертим сиром і зеленню, додати оливки.
Розігріти духовку до 180-200°C і випікати 30-40 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Подавати на пласкій тарілці, попередньо порізавши на порції.