Домашні курячі сосиски
- 1. Куряче філе — 350 г.
- 2. Молоко — 150 мл.
- 3. Мелений коріандр — 3 г.
- 4. Мелений мускатний горіх — 3 г.
- 5. Мелена солодка паприка — 3 г.
- 6. Мелений чорний перець — 3 г.
- 7. Часник — за смаком
- 8. Сіль — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Куряче філе нарізати невеликими шматочками, залити холодним молоком та залишити на 30 хвилин. Після цього ретельно подрібнити блендером до однорідного фаршу. Спеції подрібнити з сіллю та часником. Отриманий фарш змішати з приготованими спеціями.
Викласти фарш в кондитерський мішок або просто в міцний пакет. Викладати сосиски на плівку через кондитерську насадку з широким круглим отвором, або просто зрізавши куточок в пакеті. Майбутню сосиску загорнути щільно у плівку, намагаючись, щоб всередину не потрапило повітря, кінці зав'язати.
Якщо сосиски потрібно варити одразу, то перед цим слід витримати їх у холодильнику 1-2 години. А ще можна їх заморозити і потім варити не розморожуючи, опускаючи в киплячу воду (при слабкому кипінні води). Варяться вони видко, в залежності від того, якої довжини та товщини вийшли.