Густий цибулевий суп із сирними булочками
- 1. Пекарський порошок — 2 ч. л.
- 2. Сир пармезан — 4 ст. л.
- 3. Яйце куряче — 1 шт.
- 4. Масло вершкове — 140 г.
- 5. Борошно пшеничне — 270 г.
- 6. Вершки — 6 ст. л.
- 7. Лавровий лист — 1 шт.
- 8. Морква — 1 шт.
- 9. Сіль — за смаком
- 10. Перець червоний мелений — за смаком
- 11. Сік лимонний — 3 ч. л.
- 12. Молоко — 675 мл.
- 13. Бульйон овочевий — 600 мл.
- 14. Часник — 1 шт.
- 15. Цибуля ріпчаста — 500 г.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
У каструлі розтопити 75 г. вершкового масла, дрібно нарізати цибулю з часником, висипати їх у каструлю з маслом, обсмажити на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин до м'якості. Всипати 40 г. борошна, тушкувати 1 хвилину, поступово влити бульйон постійно помішуючи, довести до кипіння. Влити 600 мл. молока, повторно довести до кипіння.
Посолити і поперчити за смаком суміш в каструлі, влити лимонний сік, додати лавровий лист. Накрити кришкою каструлю, тушкувати протягом 25 хвилин. Після чого видалити лавровий лист з каструлі.
Додати попередньо натерту моркву, варити 2-3 хвилини. Влити вершки, довести до кипіння. Зняти з вогню каструлю.
У мисці змішати пекарський порошок, борошно, дрібку солі, перемішати, втерти масло, маса повинна бути крихтою. Додати яйце, сир, влити молоко, замісити тісто.
Сформувати з тіста кульки, випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 220°C, випікати поки не піднімуться.
При подачі розлити суп в тарілки, в кожну покласти по булочці.