Грецький рисовий салат
- 1. Рис довгозернистий — 1 склянка
- 2. Курячий бульйон — 1,5 склянки
- 3. Червона цибулина — 1 шт.
- 4. Часник — 2 зубчики
- 5. Шпинат (свіжий) — 100 г
- 6. Маслини — 1 жменя
- 7. Петрушка — 2 гілочки
- 8. М'ята — 2 гілочки
- 9. Кріп — 1 пучок
- 10. Лимон — 0,5 шт.
- 11. Йогурт (без добавок) — 4 ст.л.
- 12. Вершкове масло — 1 ст.л.
- 13. Кориандр (мелений) — 1 ч.л.
- 14. Зіра — 1 ч.л.
- 15. Сіль — за смаком
- 16. Чорний перець — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рис промити, залити холодною водою і залишити на 20 хвилин, потім відкинути на сито.
Цибулю тонко нарізати. Часник подрібнити. Петрушку, кріп і м'яту розібрати на гілочки і також подрібнити. Зіру перемолоти у кавничці. З лимона віджати 3 ст.л. соку.
Листя шпинату нарізати соломкою, маслини - тонкими кільцями.
У сотейнику розігріти вершкове масло, обсмажувати в ньому цибулю 3 хвилини. Додати туди ж часник, коріандр і зіру, продовжувати підсмажувати ще одну хвилину.
Ввести рис, кріп, посолити, поперчити, все пеермішати.
Влити бульйон, довести до кипіння.
Потім зменшити вогонь до мінімального і варити під кришкою 15 хвилин.
Зняти сотейник з вогню, додайте петрушку, м'яту, шпинат, маслини і 2 ст.л. лимонного соку.
В окремому посуді з'єднати йогурт з рештою лимонного соку, посолити і поперчити за смаком.
На сервірувальне блюдо викласти рис, полити отриманою заправкою.