Гужери
- 1. Борошно — 150 г.
- 2. Масло вершкове — 110 г.
- 3. Молоко — 100 мл.
- 4. Сіль — 3 г.
- 5. Мелений мускатний горіх — 5 г.
- 6. Сир "Голландський" — 100 г.
- 7. Яйце — 2 шт.
- 8. Олія оливкова — 60 г.
- 9. Зубчик часнику — 4 шт.
- 10. Кріп — 15 г.
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочтаку потрібно в кастрюлі з'єднати молоко, воду (100 мл.), сіль та нарізане шматочками вершкове масло. Довести до кипіння та дати маслу повністю розчинитися. Всипати одразу все борошно у тісто та розмішувати не знімаючи з плити до отримання гладенької консистенції.
Продовжувати мішати, поки тісто не почне відставати від дна та стінок кастрюлі. Дати тісту охолонути приблизно 1-2 хвилини. твердий сир натерти на тертці.
Перекласти тісто у миску та почати збивати міксером з насадкою для замісу тіста (можна просто лопаткою, але це забере більше часу). Додавати яйця по одному, кожного разу добре перемішуючи. Повинне вийти гладеньке однорідне тісто без грудочок. Добавити натертий сир та мелений мускатний горіх. Добре перемішати.
На деко, застелене пергаментом, за допомогою чайної ложки відсадити невеликі кульки, на відстані приблизно 3 см. одна від одної. Випікати в розігрітій до 200℃ духовці 20 хвилин. Приготувати соус. З'єднати оливкову олію, вичавлений через прес часник та дрібно порізану зелень. За допомогою пензлика змастити приготовані гужери соусом. Подавати на стіл.