Форель на пару з часниковим маслом
- 1. Форель — 1 шт.
- 2. Масло вершкове — 100 г.
- 3. Оливкова олія — 60 мл.
- 4. Часник — 1 шт.
- 5. Петрушка — пучок
- 6. Чебрець — 3 шт.
- 7. Розмарин — 3 шт.
- 8. Сіль — за смаком
- 9. Перець чорний — за смаком
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Попередньо очищену рибу, натерти сіллю і перцем. У форель покласти гілочку розмарину і відправити до пароварки на 30 хвилин.
Налити в сковорідку оливкову олію (достатньо 60 мл.) і розігріти. Покласти в неї розмарин на 3 хвилини. Потім промокнути пряну траву серветкою і покласти на тарілку.
Перейти до наступного етапу - приготування часникового масла. Для цього: часник, очищений від лушпиння дрібно порізати і розтопити на маленькому вогні разом із вершковим маслом. Часник повинен вийти золотистого кольору, але ні в якому разі не дати йому підгоріти. У розтоплене масло додати дрібно нарізану петрушку і чебрець. Потім все посолити, поперчити і перемішати.
Готову рибу викласти на тарілку і полити отриманним часниковим маслом. Прикрасити зеленню, або пряними травами, за бажанням.